Free chat chatten

free chat chatten

Samme hvordan du har det eller hva du har opplevd så er vi klare for å snakke med deg om det. Ingenting er for lite og ingenting er for stort — vi vil gjerne snakke med deg om det du trenger å snakke om.

Noen eksempler på hva som blir snakket om er:. Har du spørsmål om SOS-chat så klikk her. Det kan være fint å tenne et lys av og til. Etter å ha tent vårt virtuelle telys kan du velge å sende det i en e-post til noen du kjenner. Kirkens SOS er en krisetjeneste for alle som trenger noen å snakke med når de opplever at livet er vanskelig. Vi tilbyr tre måter å snakke med oss på; chat, telefon og meldingstjenesten. Kirkens SOS ønsker at ingen skal måtte sitte alene med det som oppleves vanskelig, og vi tror det hjelper å snakke om hvordan vi har det.

Dersom du ikke har lyst til å chatte med oss eller trenger å kontakte oss utenom åpningstiden på chat så finnes det også andre muligheter for samtale. Vi har en døgnåpen krisetelefon som det alltid er mulig å ringe til. Der er du også helt anonym og vi får heller ikke der vite noe mer om deg enn det du velger å fortelle oss. Telefonnummeret til krisetelefonen vår er 22 40 00 På telefonen er det også en frivillig medarbeider som tar imot samtalen når du ringer. Det finnes også en mulighet for å sende oss en slags e-post.

Dette heter SOS-melding , og for å skrive til oss der så må du opprette en bruker, så får du en egen innboks på Kirkens SOS sine nettsider. Dette er for å sikre at du er helt anonym også her. Dersom du sender oss en SOS-melding så garanterer vi deg svar innen 24 timer. SOS-meldingene finner du ved å klikke her. Dersom du er alvorlig skadet, syk eller har forsøkt å ta ditt eget liv ber vi deg ringe En chat for alle SOS-chat er en chattetjeneste som er åpen for alle og der du kan prate om det du vil.

Spørsmål og svar Hva kan jeg snakke om her? Du kan motta SMS med beskjed om når chatten er betjent. Send kodeord MB chat til for å melde deg på.

Køordning Det kan være opptatt når du forsøker å ta kontakt. Vi har kø-ordning og håper du kan vente til det blir ledig. Hvis ikke, er du velkommen til å forsøke oss igjen en annen gang. Tjenesten er åpen på ulike tidspunkt som annonseres på nettsiden vår. Chatten er dessverre foreløpig stengt. Send "MB chat" til og motta beskjed når vi åpner igjen. Sikkerhet Vi har lagt stor vekt på sikkerhet når vi opprettet denne chatten. Meldinger mellom deg og medarbeideren fra Kildehuset sendes kryptert, slik at det ikke er mulig å for andre å overvåke det du skriver.

Kildehuset lagrer ikke IP-adresser, men vi lagrer korrespondanser i et kort tidsrom av faglige hensyn. De fleste nettlesere lagrer adresser som er brukt. Dersom du ønsker å skjule adressen og annen mellomlagret informasjon i nettleseren må du starte chatten i et eget incognito-vindu.

... Dersom du sender oss en SOS-melding så garanterer vi deg svar innen 24 timer. Registrer ditt alias. En lang ventetid anses faktisk som en av hovedgrunnene til hvorfor kunder slutter å handle med et selskap! SOS-chat er en chattetjeneste som er åpen for alle og der du kan prate om det du vil. Etter chatten har man også en fin mulighet til å be om kundenes tilbakemelding, free chat chatten.

EROTICL MASSAGE MASSASJE I STAVANGER

ESCORT GIRLS LATVIA MASSASJE OSLO THAI

Free chat chatten